• Srpski
  • Engleski
  • Nemački

O nama

Ko smo mi?

Auto servis Bin 037 je lider u restauraciji starih automobila, oldtajmera i youngtajmera sa preko 50 godina radnog iskustva i mnogih uspešno realizovanih projekata iza sebe. Firma je osnovana 1999. godine u Kruševcu. Od tada posluje na istoj adresi sa mnogo zadovoljnih mušterija koji nam se često vraćaju sa novim projetkima i izazovima.

Šta radimo?

Svaki automobil ima svoju jedinstvenu priču iza sebe koja će restauracijom biti sačuvana. Za nas ne postoje veliki i mali projekti, bitni i ne bitni. Svaki projekat je za nas važan i biće urađen sa najvišim mogućim kvalitetom. Počev od pripreme, uklanjanjem korozije i stare farbe, preko sređivanja automobila gde se rasklapa do poslednjeg šrafa uz najveće moguće očuvanje originalnih delova kako bi se izvršilo čišćenje, provera i zaštita svih limarskih delova i motora, do finaliziranja, farbanja i završnog poliranja.

Šta je restauracija automobila i kako je mi radimo?

Obnova automobila znači više od samog spoljnjeg izgleda vozila. Potpuna fabrička restauracija uključuje popravku originalnih delova ili zamenu za noviji, bolji radni deo. Od merača na kontrolnoj tabli do obloga zidova prtljažnika, ali da budu istorijski što precizniji koliko je moguće - kako bi automobil izgledao potpuno onako kako je izgledao onog dana kada je sišao sa montažne trake. Pogledajte u nastavku kako to mi radimo kod nas.

BIN 037 - Održavanje i servis motornih vozila. Restauracija oldtajmera - O nama - Priprema BIN 037 - Održavanje i servis motornih vozila. Restauracija oldtajmera - O nama - Obnavljanje delova
BIN 037 - Održavanje i servis motornih vozila. Restauracija oldtajmera - O nama - Sklapanje BIN 037 - Održavanje i servis motornih vozila. Restauracija oldtajmera - O nama - Spreman za put